Glas

Glas in lood in bovenlicht.

In mijn glasstudio maak ik diverse artikelen van glas in lood of Tiffany stijl (de kleinere artikelen), en glas gecombineerd met andere materialen.
Langzaamaan komen er steeds meer foto’s op de pagina’s en in de webwinkel te staan. Mocht je iets zoeken wat er nog niet op staat neem dan gerust even contact met me op. Ik heb heel veel voorbeelden van leuke/mooie dingen die je kunt laten maken.

Ik heb weinig op voorraad, bijna alles wordt op bestelling gemaakt (levertijd 14 dagen, indien langer dan neem ik contact met je op) maar je mag ook een eigen ontwerp indienen of mij een ontwerp laten maken, naar aanleiding waarvan ik je dan een vrijblijvende offerte toestuur.
Zie je ergens een voorbeeld van iets wat je graag gemaakt zou willen hebben stuur me dit dan gerust door via het contactformulier en dan stuur ik je een vrijblijvende offerte. Wil je een offerte voor je eigen ontwerp doorgeven dan kun je dat hier doen.

Voor buitenvensters is er de mogelijkheid om deze in dubbelglas te laten plaatsen, dit kan zowel met oude als met nieuwe vensters.
Zo worden de vensters niet vuil en blijft de kwaliteit behouden omdat ze niet onder invloed zijn van het weer.